nuffnang

Saturday, July 2, 2011

Tiga artis popular bernikah

Salam..Olaa everybody,,,disebabkan aku xdak bnda nk update sgt sjk kebelakangan nih,,so aku bkak http://www.bharian.com.my/bharian/ nk tgk isu2 semasa,tgk gosip sikit2..hehe,,di ruangan nasional aku ternampk title mcm aku tlis tuh..so aku ciplak dr situ ja..sng kn keja aku,,meh kita tgk spa artis tuh,,,


Haaaa,,tw artist kt ats nih? nie lah vokalis band HUJAN iaitu Noh..nikah dgn Shazrina (juga dikenali Mizz NiNA)..dua2 mnceburi bidang seni sbgai penyanyi yg terkenal..diowg nikah hari sempena hari lahir Mizz Nina yg ke-31 (dh tua dh pon bgus la nikah)juga tua 4 tahun drpd NOh..hihi..cinta xkenal usia katakan,,,dh dua artis dh, so artis yg ke-3 ialah.....

knal x? xknal maka xcinta...huhu..nie la TOMOK bkn momok oke..@ nma sbenar Shah Indrawan Ismail 27 berkahwin dgn Siti Rahayu Abas 32,,bini dya bkn artis..keja sbgai pramugari MAS..wahhh bgus kn,,skrg trend kot laki muda kwin gurl tua bberapa taun,,huhu..mulut aku mcm nk kna tonyoh(sumbat) dgn cabai ja kn,,huhu..ape2 pon hrp mereka semua bhgia sehingga ke ank cucu..amin :)

nie video time akad nikah noh..layan...http://syok.my/video-akad-nikah-noh-hujan/

8 comments:

kipepeo said...

eh bkn ke tonyoh tu maksudnya sma cm tenyeh...@gosok?
bkn sumbat la...

ARNaBS said...

ooopss..btul3..haha,,silap.xtw nk translate..tenkiu2 gtw,..

sergeant keroro said...

hahaha, dah jodoh. tak kemana jugak XD

NuSaNa NoSa 91 said...

tu la.. ni musim artis kawen ke?? hihihi~ ^_^

dyla ^_^ said...

nak kawin gk x lm lg ni ^_^
jempt btandang yer
^_^ hehee

ARNaBS said...

keroro: hehe..btul gak..

keen : mybe ar..hehe,,,msim artist kwen...
dyla:serius kew?? wahh tahniah2 :)

IzatyMardziah said...

alamak... trend ke pmpuan kwen dgn yg lbh muda?? huhuhu.. mknanya aq pn sesekali kna usha pgkt adek2 ea.. mna thu tsngkut.... ahahaha..

ARNaBS said...

hahaa..trend ka..mgkin la..ko jgn cr psl...idzham ko nk ltak mn