nuffnang

Tuesday, August 9, 2011

Pelajar Malaysia di London dipukul

Salam~~
hari demi hari smkin ok bila berpuasa nih...mybe ni nikmat berpuasa  huhu,,
apa2 pon aku bkn nk ckp psl bulan mulia nih..aku nk ckp psl kejadian rusuhan yg berlaku di London..
seperti yg rmai tahu kn berlakunya rusuhan di london yg pling awai kt Tottenham..
mostly yg merusuh ni pelajar or remaja...sebab apa??
aku pon xtahu lorh,,,yg aku tahu seorang pemamndu teksi terbunuh oleh pegawai polis semasa ingin menangkapnya,,apa yg dia lakukan aku xthu..(spa2 yg tahu info plzz)..
Yang xbestnya,one of Mlaysia's student (omputih plak,tula pentingnya english education) kena pukul & barangnya dicuri oleh beberapa org yg ingin 'menolongnya'..kcian bro nih..dia kuar sbb nk cr juadah berbuka puasa,,,musibah katakan...hope beliau tabah,,,nk tgk video & gmbr di sana? bka google la..hehe..
*kt bwh ni pon ada
*kcian kn...dh la sowg2,,

yg bwh ni just gmbr perhiasan jep



*dgn ini sya mnyeru rkyat mlysia sygkn lah ngara tumpah drh kita ni,hope bnda mcm ni xbrlaku di Malaysia..amin..

6 comments:

syazwani binti jafri said...

kesian gla student malaysia...:(

alif haris said...

perghh kuang ajo betul ..
bikin gua panas je ..
jgn sampai gua pncung die tu ..

dah mncuri bajet macho lak .. bangsat ..ops TERmencarut bulan pose =,=

dhiera said...

kesian kan kat student.. tgk video dia kt berita ari tu..eeeiiii..geram

saya sayang malaysia~

arnabs said...

wani : yup2..kcian kt dya..skrg ni dirawat kt hsptal,,,

aliff:oops2 rilek bro..btl posa..haha..

dhiera:i love malaysia too :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?2afa81edb2732a759ea71a7252415b94

alif haris said...

hehe .. dah cool dah :D

amni azmira said...

ya..bersyukur negara kita aman..^^