nuffnang

Wednesday, November 9, 2011

I Miss U blog !

Salam..
dh lama aku x update blog aku nih..berdaki gila ahh,,berapa bln dh...huhu...smua layout ttp sma..xbertukar langsung,,kalau da mmber2 yg follow blog aku msti dh bosan kn..hahaa..aku dh mls nk ubah...entry pon jarang update,,,idea xdak..life aku pon ttp sama....wuuu..help me!
tapi aku akn tetap share di entry trbaru nih...lagipon blog ni lah yg jd diari hidup aku & tempat aku luahkn perasaan...*sebab semua kwn2 share problem dgn aku smpai problem sndiri tpksa pendam & tulis kt sini....huhu...ada beberapa perkara aku nk tulis kt entri kali nih...iaitu....

1st. aku nk wish SELAMAT MENYAMBUT RAYA AIDILADHA..wlupon dh lewat..raya kali nih mmg x sprti biasa sbb x wt korban...faktor kewangan & sebab tok aku raya kt KL rumah pak lang aku,,huhu..so kmpung sapa pon xblk..wuuu..sdey2,,

2nd. aku nk abaq yg aku dh boleh terima smua knyataan dgn hati terbuka! yey!! Happy kot,..xphm?  mksud aku, aku dh boleh terima hakikat smua ex aku dgn bf bwu...kalau dulu..perghhh! jelez gila beb,,,bila bukak fb ex aku & da pic dgn boy or komen2 dgn bf bawu dya mmg aku jelez gaban....& sdey...wuuu,,,tapi dlm 2-3bln nih aku dh rsa perubahan dlm diri aku..aku rasa mcm dh matang sikit..boleh hidup SINGLE..just pikir positif jep.(adakah aku perasan sndiri)...mcm dlm lagu DEWA 19-HADAPI DENGAN SENYUMAN..dgr lgu tuh wt aku lbih pikir & cool down..poyo ja kn..aku rasa aku dh ckup pgalaman dlm kapel nih...mcm kt sttus aku..rmai yg bg komen yg bgus2,,tq frend..


3rd. Aku harap sgt dpt intake uitm degree tuk bln 2 nih ....hrp sgt dpt ats usaha sndiri...so bole wt fmly aku hepi...aku sowg hrpan..erm..just mampu berdoa pda Allah s.w.t...smoga kwn2 aku yg lain pon akn dpt gak,,,hrp smua brsama2 berjaya,,,malu kot ramai senior or kwn2 lama tnya smbung mna..wt apa skrg..just tell the truth la...hurmm..umur dh 20,,muda g (yaka?)..boleh la..pasni nk pkir kwin lak..adoi..hahaa..so kali nih xnk men dlm percintaan dh,,juz hrp trus jdoh yg bole bwk smpai jinjang pelamin...amin...

4 comments:

L.O.V.E.U said...

glad to know that ur r happy now !!!

KizZ said...

Semua ex?wah banyak tu..

Pa'an Healers said...

Aku doakan ko da pat intake tuk kamo nye degree...
Amin...

arnabs said...

love u = hehe,,tenkiu erk,,,dh ok skrg..

kizz: ooppss! x3...lalalala,,,hehe

pa'an: tenkiu so much bro..hope so,,amin