nuffnang

Friday, July 8, 2011

gua ada binatang, lu ada?

yihaa,,Assalamualikum..kali nih entri nk tulis psl BINATANG!!!PELIHARAAN!! hehe,,,aku sbnrnya xdak pon haiwan peliharaan,,.disebabkan aku nih mls nk jaga air kencing berak diowg,,tp aku suka sbnrnya trutama Arnab & kucing,,,so aku amek lgkah inisiatif...iaitu dgn mereka sendiri & bli 2ekoq..haha..nk tgk? roll down babeh

dh tengok? comey x..haha..kucing tuh bernama Comot,Comot & pikachu aku bli..yg len tuh aku wt sendiri...tengs to Cubecraft..disebabkan xdak aktiviti berfaedah so aku wt la natang tuh...

p/s: so gua ada binatang, lu ada? hahaa

7 comments:

KizZ said...

Hihi..nice and cute..By the way,hari tu Kiz jenjalan Kat City Square JB ada nampak beberapa figure Anime one piece yang dibuat pakai kotak camni gak...geramnya nak beli tapi mahal pulak...

arnabs said...

hihi..tenkiu kiZ for ur comment,,
yg one piece pnya msti cmey2,,,ala mhl kew...bli yg besa2 la

arnabs said...
This comment has been removed by the author.
Atyn Nabiehah said...

Whoahhh , gua ada kcing :D
lu ade ? :P

arnabs said...

ada2! haha,,kn ada dlm gmbr tuh..kucing brnama comot

alif haris said...

hahaha minat gak eh kau bela2 bnde cmni ..^^

arnabs said...

hhaaha,,,sja bosan2..bela bez gak..try ar bro..haha