nuffnang

Saturday, August 7, 2010

stop lovin someone

salam...mcm mn aku nk start citer erk,,ape itu love,cinta,ai?hurm..waaa mmg love tu kadang2 bg kita rs bhgia..tpi sbnrnya love tu paling wt kita sdey...serious..adeh..bnyk sgt drama aku tgk
kot smpai jd poyo mcm nie..hehe..xdew ah..aku pon da bnyk expereince dlm kpel nie..
kalo kita trlampau syg psangan kita pon xbley jgak..sbb nti if dya sakitkan hati kita, time tu xda spa leh tlg kita..diri sndiri ja yg leh tlg..mybe btol owg kata..kalo nk cinta, cinta la Allah s.w.t yg maha esa..sbb itu yg dpt wt kita asa bhgia..hurmm..aku hrp sgt pintu hati aku nie dpt dibuka
tuk menunaikan ibadat yg diperintah..

Kita asa bhgia if da owg syg or cintakan kita..tpi kadang2 kita sndiri xtow isi hati sesowg tu pd hakikatnya..mybe dlm msj kata syg kita, tpi dlm ms sama dia msj dgn owg len..aku prnah wt bnda tuh..n lpas tuh aku kapel dgn owg len, aku setia sgt pd gurl tuh,tpi gurl tu lak wt bnda sma kt aku mcm yg aku prnah wt kt ex dlu..mybe btul bnda jht yg kita wt msti dpt blsan..skrg aku asa aku xnk jd owg yg skitkn hti owg aku syg..hope ape yg aku tulis nie dpt mgingatkan aku ttg kslhn aku..aku xnk laku kan kslhn yg sma..

5 comments:

wwwluckylife4u said...

Yang baik dibalas baik..yang jahat dibalas jahat..ingat tu..adik..

Norzie said...

Buat baik dibalas baik..buat jahat di balas jahat..ingat tu dik..

ARNaBS said...

btul3(versi upin ipin)
adik tw bnda tuh...thank

riKAzokasHi said...

btoi2..
hjar pon jd cm2 gak..
dpt cash tow..
xcmpi sbln..
so,na brubah skunk..
lurve someone who lurve u..
may Allah bless u k..

ARNaBS said...

u r rite hjar..
need to changerite now..
xnk kcewakan hti owg len n dwi sndwi g..