nuffnang

Monday, May 31, 2010

my L.O.V.E story


Erm..olaa everybody...poyo kn title kt ats tuh..hehe...sja ja nk tulis..sbb aku agk kebengongan ckit skrg..so blog je la tmpt aku tulis something...ok...nk ckp ape erk psl love story aku...too many thing happened..too many memories...ok lah..start cite erk..aku ble kapel dgn some1 aku msti akn syg dye sgt..xkira la mcm mn dya wt kt aku xkira kmi gdoh mcm mn..aku ttp xleh benci...
hurmm...setiap kali aku kpel dgn spe2, aku akn ckp bnda utama 'kalo ade jmpa spe2 nti tuk ganti owg plz gtw,owg akn lpaskn dye'...bkn brmksud aku xsiyes dgn owg yg aku syg tue,cuma aku asa akn da owg lg bek dr aku tuk dya..akn da owg hepikan dye lbih lg..maybe sbb tu smpai skrg rmai yg benci aku...tah la...aku cma hrp owg yg aku syg hepi..bnyk hepi n sad memories aku dpt dr cinta...skrg aku xmghrpkn apa2..mybe btul..aku xptot couple lg...dh la muka x nsem,dpt awek comey2,mn padan..huuu...btw, xbnyk sgt nk ckp...finish already...=)


4 comments:

IzatyMardziah said...

bhgiakn dri dlu bru owg len.. =)

ARNaBS said...

hurm..xtw nk bg hepi mcm mn..

Mentrox said...

Sob2..(T_T)cedih..hahax

ARNaBS said...

haha...wt trok...