nuffnang

Friday, June 24, 2011

girls should not blame Men

yippiee,,,bwu blk drpd tgk Maharaja Lawak kt kdai mkn dgn my gurlfrenz (kwn) huwaina..& the winner is!! pasti smua dh tw kn..SEPAH,,huhu,,terbaekk,,tahniah erk.yg laen pon mmg terbaekk,,tpi  bkn nk cerita psl ML sbb rmai g yg dh post & lagi best drpd aku wt pnya...huhu,,so aku nk cite psl laki & gurl yg bercinta slps tuh break/clash,,,ish3..dugaan,,,besa la cinta muda2,,aku nk post psl nih slps kwn aku story mory psl ex dya,so aku tiba2 dpt idea nk post psl bnda alah nih,,

my frend Me'on(bkn nama sbnr) dya cite la skit2 psl ex dya yg dya tggal secara diam2..oopps! jgn tkezut lgi,,bwu nk cite...dya ckp dya kpel dgn bdk nih da la 1 taun gak..tp jrang jmpa sbb msing2 dk jauh,,slpas tuh kwn aku rsa mcm dh xleh dh kpel dgn gurl nih..so dya amek kptusan berundur snyp2..tnpa mmbls msj, tnpa mghntar msj,call xagkt,....huhu..rmai gak kn yg wt mcm nih..TAPI...kwn aku ckp dya brsebab lakukan itu..sebab dya xmaw ex dya tuh msih mgharap, or dya kta itu sja jln nk freedoom..haha..kalo gtw nk break msti bnyk soal kn...so dya xnk lukakan aty gadis itu..lgpon gdis tuh nk SPM..akhirnya ex dya tuh dh brjya dlm SPM slpas kwn aku tggalkan gurl tuh..yg sblm nie xprnh dpt cmerlang,...haha..kmi sbgai lelaki kmi syg kpd kaum gurl nih...cma cara yg slh...huhu,(poyo gila aku mlm nih)

p/s: pngajaran yg boleh diambil..? ape pon xboleh...hahaa,,pngajarannya tggalkan awek anda kalo nk dya lulus SPM...keh3,,(sorry entri bengong) aku pon xphm aku cite apa..

14 comments:

alif haris said...

aiceehh .. jiwang mlm ni bro.. haha:D

btw betul tu .. laki buat tuk kebaikan diri gurl tu jugak :)

ARNaBS said...

hahaha..jiwang jap...
btul3..haha

FINA said...

adeh. x suka gila cara kwn kamu ni en.arnab. x gentleman lgsg la. apa2 pun, kalau nk break, terus terang je. tayah nk ngelak, pastu bg alasan mcm2. opss, terlebih sudah. haha.

ARNaBS said...

hehe..ada btolnya kta cik fina tuh,,fiq pon rsa mcm 2..ptot trus trang,,xtrlebih pon..haha dont worry,,tq 4 komen

sergeant keroro said...

laki kena cool, terus terang sudaa..

alien xpe nak main lari2 ni, keh2

Sunah Sakura said...

ooo...camtu eks cara dia? ish ish ish...cian kat gegurl tu... huhuhu... takpelah, da cemerlang da kan... :)

ARNaBS said...

keroro: haha.,..alien katak xpa
sakura: tu ar..rsa xbtol kn

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahaha~ alasan xbleh bla.. =.=

ye la, ye la. tamau salahkan lelaki plak pasni.. ^_^

ARNaBS said...

hehe,,,yey! bgus2

myra faez said...

ade betul.ade salah...urmm tapi cam x betul jewcara dyer....mungkin pompuan 2 jenis boleh terima kenyataan..x pun pompuan 2 mmg dah de boy lain..hahahhaha...kalo cek myyra la gurl 2..lg lingkup pelajaran sbb otak serabut...pesan kat kawan..jgn buat dah..hhehe setahun baru rasa x serasi tipu ngat eh...kalo sebulan boleh terima la gak..hahha

aleen aiden said...

hu3,maybe die ade reason sndirik,tapi alin xbrape stuju dgn cara die dump pompuan 2.sian pompuan 2 kne tggal mcm 2...hu3

NuSaNa NoSa 91 said...

rafiq, update, update.. hihii~ ^_^

IzatyMardziah said...

ahahaha.. gle lawak entry ko ! skit prt aq wey... adohaiiiiii... pasney nk try la kot2 berkesan utk aq.. hihihi....

ARNaBS said...

cik myra: hehe,,dh stahun bwu knal ati budi kot..hehe,,

aleen: hehe..cra dya tu agk xbtul kn..tp rmai gak yg wt mcm 2..heran

keen:hihi..i will

izaty:hahahaa..apa yg lwk ha..adoi